Home

 Nieuwbouw
Verbouwing
Renovatie
Onderhoud
Projecten
Contact
 
 

 

 

 

Kosman Bouwbedrijf
Sikkel   5  Groesbeek
Tel:      024-3976468
Mob:    06-30290606
 

 

Renovatie

Onderhoud en renovatie van een woning of bedrijfspand brengen vaak veel overlast met zich mee. Bouwbedrijf Kosman verstaat de kunst van verbouwen. De uitstekende voorbereiding en planmatige aanpak beperkt de overlast tot een minimum. Sterker nog, u zet uw activiteiten gewoon voort, alsof er niets aan de hand is.

Voor elke aanpassing aan in- of exterieur kunt u een beroep doen op Bouwbedrijf Kosman. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakvenster, het vervangen van de dakbedekking, het aanbrengen van nieuwe kozijnen, het plaatsen van een nieuwe badkamer, de realisatie van een slaap- en badkamer op de begane grond of de aanbouw van een serres of erker, enkel vakmensen maken er werk van. Met oog voor detail.

Met aandacht voor details
Dat uit zich niet alleen in de vakkundige afwerking, maar ook in de werkwijze. Al tijdens het ontwerp wordt meegedacht. Alle aspecten passeren de revue. Er worden duidelijke afspraken gemaakt, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Daarbij wordt gezocht naar een werkwijze waarmee de overlast voor de leef- of werkomgeving tot een minimum wordt beperkt. De gezins- of bedrijfsactiviteiten moeten doorgang kunnen vinden. Elke dag wordt de werkplek keurig netjes achtergelaten.

Kleine onderhoudswerkzaamheden en grote renovatieprojecten worden voor particulieren, Verenigingen van Eigenaren en woningbouwcorporaties uitgevoerd. Het feit dat Bouwbedrijf Kosman als coördinator optreedt, bevordert de voortgang en biedt een garantie voor de kwaliteit. Zo hebt u te maken met één aanspreekpunt, goed bereikbaar en bewust van de verantwoordelijkheid die genomen wordt. Alles wordt van a tot en met z voor u geregeld. Kwaliteit voor een eerlijke prijs en afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.